Mökillä laitamme aina silloin tällöin verkot veteen. Useimmin saaliina on ahvenia. Ennen aina olen ne kypsentänyt keittämällä sellaisenaan syötäväksi perunan kera tai sitten tehnyt ihanaa kalakeittoa. Ahvenfileet ovat ihania, mutta mulla ei ole ollut mitään käsitystä sen fileoimisesta. Tänä kesänä päätin ottaa "netin" mukaan mökille ja yritää fileoimista TÄÄLTÄ löytyvien ohjeiden mukaan. Onneksi ahvenia saatin noin parisenkymmentä, niin oli sitten myös "harjoituskaloja".
Paiston "fileet" ihan VOISSA ja ai että ne olivat sitten hyviä! Eli kannatti kokeilla, ehkä kokeilen vielä joku kerta uudestaankin! :)
Paiston "fileet" ihan VOISSA ja ai että ne olivat sitten hyviä! Eli kannatti kokeilla, ehkä kokeilen vielä joku kerta uudestaankin! :)
2 kommenttia:
Runsas kalasaalis.Varmasti ovat parhaimpia juuri oikeassa voissa paistettuna :)
Ahvenia mekin siellä mökillä, tiedät kyllä missä :) saaliiksi saatiin. Mä ihan tunnen sen mudan maun suussani, kun se mutapohja oli niihin fisuihin oman makuvivahteensa antanut. Voihan, muistoja taas. Kiitos siis muistutuksesta, taas! :)
Lähetä kommentti